CAMÍ DE RONDA

El dijous 8 de novembre, els alumnes de cinquè i sisè, vam anar a fer el camí de Ronda des de Port de la Selva fins a Llançà. Vam anar amb autocar fins a la platja de Port de la Selva. Allà vam poder esmorzar i jugar una bona estona abans de començar la caminata.

Tot seguit vam iniciar el camí amb l’objectiu d’arribar caminant a Llançà. El camí voreja el mar, és un camí molt bonic  Vam caminar molt mentre gaudíem d’un paisatge preciós i d’un dia assolellat. El mar lluïa pacífic amb colors verdosos i blavosos. De tant en tant paràvem per descansar una mica, beure aigua, ajuntar-nos i fer-nos fotos.

Després de caminar sis quilòmetres, vam fer la parada més esperada del món, Vam dinar en una platja molt acollidora. Hem de reconèixer que ja estàvem força cansats i amb gana. Vam jugar, vam recollir molts cargolins i també ens vam entretenir amb unes meduses mortes que hi havia a la riba.

Passada una bona estona vam seguir el nostre camí pujant per unes escales llarguíssimes que semblava que no acabaven mai i vam seguir el mateix camí de Ronda.

Finalment vam arribar a Llançà. En total vam caminar 8,5 quilòmetres. Quan vam veure l’autocar tots vam pensar, per fi ha arribat!

Va ser un dia molt bonic i ens ho vam passar molt bé!

 

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *