A 6è hem llegit…

Hola! Som els nens i nenes de 6è.

Durant el primer trimestre i part del segon hem estat llegint el llibre “Els Imaginaris”de l’autor A.F.Harrold.

El llibre “Els Imaginaris” és un llibre d’intriga i misteri.

El personatge principal és l’Amanda, una nena que amb la seva imaginació crea el seu amic imaginari, en “Rudger”. En el llibre els dos amics s’enfronten a una gran aventura contra un personatge molt dolent que els portarà molts problemes.

Creiem que és un llibre per a lectors avançats (de cicle superior de primària) perquè la història barreja dos mons: l’imaginari i el real. A més a més hi ha paraules complexes/difícils que requereixen l’atenció del lector.

Nosaltres creiem que el llibre és molt original i diferent. Combina intriga amb misteri i tracta valors com l’amistat. Tot i això hi ha trossos que són molt previsibles i fan que la història passi més lenta.

BIOGRAFIA DE L’ESCRIPTOR:

 

A. F. Harrold va néixer a Sussex (Anglaterra) el 1975.

Al principi no era escriptor de novel·les, sinó poeta. Es va formar a la universitat en lectura i va aconseguir feina a la llibreria Blackwell al final de la dècada del 1990. Quan va tancar, Harrold es va dedicar a treballar de poeta totalment.

Després de fer-se escriptor de novel·les infantils va escriure tres llibres que van acabar sent pel·lícules: La fiesta de cumpleaños, Retorno al hogar i Tradición.


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *