Bàsquet amb cadira de rodes

Dimarts 28 de novembre al matí, vam fer un taller de bàsquet amb cadires de rodes.

Quan vam baixar, ens va rebre un noi que es deia Carles, un noi molt simpàtic i amable. Ell anava amb cadira de rodes i portava anant-hi des de fa 30 anys. Quan tenia 15 anys, va tenir un accident de cotxe i no portava el cinturó ben lligat. Per això, ara ha d’anar amb cadira de rodes. Però anar amb cadira de rodes no li impedeix fer: puènting, paracaigudisme, submarinisme al fons del mar, ala delta, globus aerostàtic…

També ens va explicar que no se sent diferent, sinó igual com abans, perquè tothom el tracta igual. L’única dificultat que va comentar és que en moltes botigues hi ha esglaons i això li impedeix entrar-hi.

 

Ens va deixar triar els equips i quan els vam tenir fets, ja vam començar a fer els partits de bàsquet, però amb cadira de rodes. Ens vam presentar i de seguida ens va començar a explicar les regles del joc. 

Algunes de les regles eren:

-No xocar amb la cadira per darrere ni pel costat, perquè sinó serà falta.

-Només es poden fer dos moviments amb la cadira, sense votar. Si no votes la pilota és falta.

– No et pots aixecar de la cadira de rodes per fer qualsevol cosa. En David ens va repartir petos de colors per a cada equip.

Érem els equips: negres, blaus, taronges, grocs i verds. Després, cada equip era un numero de l’1 al 5 i després vam fer un mini torneig de 4 partits per equip.

Ens ho vam passar molt bé jugant, tot i que el ferro de les rodes estava molt fred i ho vam poder aguantar. Aquest esport, com el bàsquet, consisteix en treballar en equip perquè funcioni bé tot. Cada mini partit durava 6 minuts. Quan vam acabar del mini torneig de cadira de rodes vam anar a la nostra classe, la de 6é, i al final vam aprendre la lliçó de no anar cordat en el cotxe. Ens va explicar que anar amb cadira de rodes tampoc era molt greu perquè fins i tot podia fer més coses que els que no anaven amb cadira de rodes.

Ens ho vam passar molt bé ,i per això mateix, els hi recomanaríem als altres cursos perquè així també s’ho puguin passar molt bé, com nosaltres.

Veure el vídeo del taller.


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *