Club de lectura

Aquest trimestre els alumnes de cicle superior han participat del 2n club de lectura, on els hem ofert dos llibres ben diferents.

115039_123799

Un ha estat La invenció de l’Hugo Cabret, un llibre molt original ja que podríem dir que és mig novel·la i mig novel·la gràfica perquè hi ha parts de la història que estan narrades sense paraules, a través dels dibuixos fets pel mateix escriptor, Brian Selznick. La trobada del club de lectura va ser molt interessant i diferent,  com que té moltes referències als inicis del cinema ens vam dedicar a mirar els efectes especials de Viatge a la lluna de Georges Méliès, o Safety Last de Harold Lloyd.

 

 

Portada_Solos1_4aed copy

L’altre ha estat el còmic  Solos de Bruno Gazzotti i Fabien Vehlman que es va començar a publicar el 2006 a la revista francesa Spirou i que ara ha publicat en castellà l’editorial Dibbuks. Ha rebut diversos premis i hi ha qui diu que és com el Club dels Cinc en modern, o els Goonies, o Lost. Els protagonistes són un grup de nens que han de sobreviure en una ciutat que un matí es lleva deserta. Com que hi ha 6 volums, no hem pogut saber el final i ens hem quedat amb les ganes de seguir llegint els altres!


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *