Club de lectura

Aquest trimestre hem fet l’últim club de lectura del curs amb molts alumnes que els interessa i s’apunten però que, tot i que ens sap molt greu, no tots hi poden participar.

20180607_132705 20180615_100911

 

baixa El més exitós ha estat el còmic històric d’Els infants de la resistència. Les primeres accions fet pels francesos Benoît Ers i Vincent Dugomier on es narra l’inici de la Segona Guerra Mundial des del punt de vista d’uns nens d’un poblet de França. Va ser un club de lectura molt interessant, teníem molts temes per tractar, però sobretot ens va donar la possibilitat de parlar dels SECRETS a través del personatge de la nena que apareix misteriosament al poble dels protagonistes. Quins considerem que són bons i quins dolents, quins no perjudiquen a ningú, quins fan empitjorar la situació si els diem…

 

 

Portada gato verdeL’altre és La família Mumin a l’hivern i es tracta d’una novel·la  escrita per l’escriptora, il·lustradora i pintora finlandesa Tove Jansson, coneguda arreu del món gràcies a la creació d’aquests personatges , una família de trolls, que viuen a una vall amb altres criatures fantàstiques. En aquest llibre el petit troll es desperta mentre tota la sevafamília està hivernant i descobreix moltes coses desconegudes que succeeixen cada l’hivern mentre els Mumin estan dormint.

 

 

 

Amb aquestes dues lectures hem acabat els clubs de lectura d’aquest curs!

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *