Estem llegint… Bona nit, Júlia

COB-BONA NIT JULIA.indd

Aquest és el llibre que estem llegint a 4t. Ja ens va agradar abans de començar-lo perquè el seu autor és en Carles Sala i Vila, i com que ja n’hem llegit uns quants d’ell, suposàvem que ens enganxaria des d’un bon principi. Si en voleu llegir la sinopsis o la fitxa del llibre només cal que cliqueu damunt la imatge.

Quan llegim, de tant en tant, parem i expliquem el que hem entès o donem la nostra opinió sobre el tema. Un dels temes dels que hem parlat és el dels somnis… Somiem en color o en blanc i negre? En quin idioma? Nosaltres ens trobem dins el somni o ens veiem com si ens miréssim en una pel·lícula? Hem somiat mai que volem córrer i no ens movem del mateix lloc? Que ens cauen les dents? Quin és el nostre somni preferit? Hem somiat alguna cosa que després ens ha passat?

La protagonista somia molt, i quan ho fa, parla amb el seu coixí, en Tou. Als treballs que hem fet, a més a més d’escriure sobre els nostres somnis, també ens hem imaginat com seria i com es diria el nostre coixí si ens trobéssim al lloc de la Júlia.

Quina sorpresa, quan hem vist en Tou assegut a la biblioteca llegint els nostres treballs! Mireu-lo! No ens n’hem pogut estar d’abraçar-lo com ho fa la Júlia!

20161123_134730


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *