Excursió al Circ Cric

El 2 de juny vam anar al Circ Cric, molt lluny d’aquí a Girona, a prop del Montseny. Feia molta calor i per això portàvem ventalls.

A l’autobús vam mirar una pel·lícula. Quan vam arribar ens van donar un cartell d’un conill de bosc i havíem de seguir unes petjades que ens van guiar fins al circ Allà havíem de trobar la nostra tenda de campanya per deixar les motxilles, els de 3rA i 1r també tenien la seva tenda.

Després d’acabar d’esmorzar uns pallassos feien música i cantaven, vam ballar el Bugui-bugui i més cançons.

Llavors vam anar al circ a veure un assaig. Al principi el presentador s’havia adormit, ens volia explicar què era un circ, i tots ho volien explicar alhora, era una olla de grills! Hi havia un noi panxut que es deia Enric que sempre queia, era molt forçut i feia fer tombarelles a una noia. Hi havia monocicles de diferents mides i els que els conduïen mai queien, fins i tot hi saltaven a corda.

Al cap d’una estona vam anar a dinar i a jugar al bosc. Havent dinat va sonar un timbre que ens avisava que ens havíem de preparar per anar a veure l’espectacle. Quan va sonar el segon timbre vam entrar al circ i va començar l’espectacle de veritat. Al començament va sortir en Tortell Poltrona, es va embolicar amb el micròfon, no parava de posar-se la jaqueta del revés i deia «bona tarda», «que bèstia», «ja està, ja està», i «catximdena» tota l’estona. Volia disparar una puça amb un canó, primer ens la passava al públic i la puça es tornava a ficar dins la bossa. Finalment, la va disparar i la puça va caure amb un paracaigudes. També hi havia dos bessons que feien tombarelles a sobre una taula i una parella feien equilibris sobre un trapezi.

Ens ho vam passar pipa, va ser un dia perfecte!


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *