Hem inaugurat el nostre mural

Aquesta tarda hem fet l’acte oficial d’inauguració del mural que hem estat pintant aquesta setmana. Una MERAVELLA, segur que hi estareu tots d’acord.

Tot va començar amb la idea de canviar  la cara al  portal del pati de l’escola. Vam demanar als nostres alumnes que proposessin temes i imatges que els agradaria que hi sortissin i l’Eli Elis, una vella coneguda nostra, ens ha ajudat a donar-hi forma.

Ella ha fet els dibuixos i tots els nens i nenes de primària, i els mestres i les mestres hi hem deixat la nostra petita empremta: una sabata, una cua, un trosset de samarreta o una planta, tots tenim el nostre trosset de mural.

Aquesta tarda ens ha explicat el significat de tot plegat. Les propostes dels alumnes havien sigut: posar-hi nens de diverses edats i races, el colom de la pau, paraules boniques, flors… El seu granet de sorra han sigut les plantes de la base del mural que simbolitzen el creixement dels nens i nenes a l’escola.  També hi ha volgut posar un sol que ens il·lumina sempre encara que hi hagi dies que no el veiem.

Els nens del mural somnien  en poder volar, a  anar a la lluna, imaginar fantasies, ser pintors… i per això el mural culmina amb la frase “Els vostres somnis us estan esperant”

Moltíssimes gràcies Eli! Per la teva paciència, pel teu somriure, per la tendresa del teu traç, per tot!

http://elielisdibuixets.wixsite.com/elielisa

 

 

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *