Hem llegit Mr. Rumba

Una família força estranya i nombrosa que abans estava molt unida fa poc va tenir algun problema… Un dels membres decideix marxar i viatjar a Londres per fer-se famós. El protagonista, en Mèu, decideix anar a visitar-lo al seu “palauet” per ajudar-lo. Si llegiu el llibre descobrireu moltes coses d’aquesta família!

A nosaltres ens han agradat les anècdotes divertides com aquesta: explica que els anglesos, per ser amables, als artistes quan fan una obra de t9788424651886_imatge_portada_llibre_detall_9788424651886eatre, o un concert que no els hi ha agradat, els donen els tomàquets en comptes de llançar-los.

També hi ha moltes frases fetes, per exemple: Ser un penques, caure l’ànima als peus, ser un perdonavides, ser un fanfarró, tirar-se els plats pel cap…

Ens han sorprès els noms de la família ja que són originals i estrambòtics, relacionats amb coses que fan: el tiet Penques (perquè no fa res), o el tiet Garrafa (perquè sempre està al bar bebent).

El recomanaríem a algú que estigui trist, per motivar-lo, ja que és d’humor. Converteix les coses tristes en divertides.


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

1

Una resposta a “Hem llegit Mr. Rumba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *