La selva de l’aventura

El dilluns 30 de maig, els alumnes de 5è vam anar a Arbúcies a un parc que es diu La selva de l’aventura. El trajecte amb l’autobús va ser divertit, vam cantar i jugar a moltes coses diferents.

Quan vam arribar, de seguida ens va acollir molt bé un monitor i ens va ensenyar el nostre lloc on podíem esmorzar i dinar. Després de d’esmorzar vam jugar una estona pel bosc i tot seguit ens van dividir en dos grups. Mentre un grup començava el circuit, l’altre ens vam esperar a dalt  on hi havia una rocòdrom per escalar.

Ens van posar un arnés i, abans de començar l’itinerari, el monitor ens va explicar que el ganxo lila l’havíem de passar sempre per una corda i la politja amb una cinta vermella quan ho veiéssim indicat. Vam fer una prova per veure si ens agradava o ens feia por: caminar per una corda, llençar-nos per una tirolina curta i, per últim, llençar-nos per una tirolina més llarga.

Al circuit de ponts tibetans i tirolines ens ho vam passar molt bé, però en alguns moments vam tenir por. També vam tenir una mica d’enveja de la gent que no va voler fer el circuit i que van anar a jugar al bosc elàstic. El que ens va agradar més va ser l’última tirolina. A algú li va caure la sabata, d’altres van aterrar d’esquena o van fer la papallona i van aterrar de manera genial.

Ens va agradar que tot era ecològic, fins i tot els lavabos i les fonts per rentar-te les mans.

Igual que a l’anada, la tornada en autocar va anar bastant bé. El conductor ens va posar música i vam cantar totes les cançons.

Va ser la millor excursió de cinquè, almenys la que ens va agradar més!

A.R., A.C., J.C., EM.

Enllaç al vídeo


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *