Quants llibres escrits per dones hi ha a la biblioteca?

El passat 8 de març vam fer una activitat a la biblioteca de comptar quantes dones i homes havien escrit els llibres de la biblioteca de l’escola. Ho hem fet perquè era el dia de la dona i, com que normalment hi ha més homes famosos que dones, hem volgut saber quantes dones havien escrit els llibres de la nostra biblioteca, exceptuant els de coneixements. Vam fer aquesta activitat amb l’ajuda d’alguns grups de l’escola: 3r, 4t, 5è i 6è. 

Els resultats que vam obtenir van ser: 740 llibres escrits per dones i 765 llibres escrits per homes. En aquest gràfic circular ho podreu veure amb el percentatge. 

En resum, gairebé hi ha el mateix nombre de llibres escrits per dones que per homes. En el camp de la literatura juvenil hi ha més dones escriptores del que sembla. Això ens alegra perquè pel que es veu, una de les escriptores amb més èxit dels darrers anys va ser obligada a escriure les seves inicials en comptes del seu nom perquè a l’editorial li va semblar que tindria més èxit si no es sabia que era una dona.

Alumnes de 6è.    


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *