Taller “Fem una illa”

Divendres 28 d’abril, l’Ernest, pare de l’escola, ens va explicar que, per fer la nostra illa, havíem d’inventar-nos un personatge. Vam pensar, dibuixar i pintar personatges molt originals: un cacauet vaquer; un mico amb ales d’àngel; una fada amb cap de cocodril; un elefant amb ales d’unicorn, cua de conill i dents de dimoni … Després, ens va demanar que penséssim i diguéssim on necessitaria viure el personatge (selva, bassa, pista de patinatge, volcà, …), què menjaria (entrepans, peixos, macarrons, síndria …) i quin soroll faria. Com que ens va sobrar una estona abans del pati, vam dibuixar els aliments. Quan vam tornar a la classe, vam intentar fer un cub amb fang.

Divendres 5 de maig, l’Ernest ens va dir que construiríem l’illa al “galliner”, la planta més alta de l’escola. Un cop allà, va repartir un tros de fang a cadascú i ens va demanar que féssim un cilindre. Aquest cilindre va servir per fer el tronc dels personatges. Després, amb escuradents i bastonets de goma EVA i fusta, vam afegir-hi el cap, les potes, les ales i altres detalls. Tot seguit, ens vam dividir en grups i cada grup es va encarregar de preparar una part de l’illa (camp de futbol/ carrers/ pista d’snowboard …, muntanya/volcà/infern, bar/fàbrica d’electricitat/cau de ratolí d’or …, riu/mar/piscina…) amb una pila de terra, papers de colors, cinta adhesiva, tisores, llapis i els materials que havíem fet servir abans. Finalment, cadascú va posar el seu personatge on va voler de l’illa, vam fer els sorolls de tots els personatges alhora, vam posar un títol a l’obra d’art i vam inventar-nos un conte amb els personatges i l’illa. L’Ernest i la Carla, la nostra tutora, ens van felicitar perquè havíem treballat molt bé en equip!

Quan vam acabar, ens va saber molt greu haver de desmuntar-ho tot. Per sort, tenim moltíssimes fotos d’aquesta activitat que ens va agradar i entretenir tant. Us n’ensenyem unes quantes:

Àlbum de fotos

Moltes gràcies per tot, Ernest!


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *