Una maqueta virtual

En Ferran, el pare d’en Pau i en Joan, ens va venir a veure per ajudar-nos amb el projecte que estem fent sobre el Gironès. Els nens i nenes de 4t estem construïnt una maqueta amb material i ell ens la va construir virtual, amb l’ordinador. Nosaltres li vam explicar com estàvem fent la nostra maqueta i ell ens va ensenyar com fer-ne una amb una aplicació que es diu Instamaps.

Hi havia diferents botons. Cada botó servia per fer una cosa diferent: rius, carreteres, els trens, les capes de relleu…

Vam descobrir que hi ha un volcà al Gironès que es diu la Crosa, a Vilobí. És un dels volcans amb el cràter més gran d’Europa. Està a la frontera entre el Gironès i la Selva.

Ens va ensenyar una aplicació que es diu L’ull del temps on podíem veure com era Girona des de l’aire fa molts anys. Les imatges provenen de fotos aèries que van fer els americans després de la guerra mundial i ara les han digitalitzat.

Vam veure també les casernes que hi havia abans on ara hi ha el parc del Migdia i vam descobrir que a Girona hi havia hagut una plaça de toros.

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *