Visita de la Dolors Garcia i Cornellà

Recordeu l’entrada on us vam explicar que els nens i nenes de 5è havíem llegit Serena, de la Dolors Garcia i Cornellà? Recordeu que ens va dir que ens vindria a veure si trobava un foradet a l’agenda?? Doncs… SÍ! Ha trobat el forat i ens ha vingut a veure.

El dia anterior ens vam preparar unes preguntes per fer-li i ens van fer molt de servei, tot i que la Dolors, que és molt xerrapeta, ens en va respondre unes quantes abans que li preguntéssim.

Ens va explicar que escriure llibres és com cuinar: els ingredients són els personatges que fan xup-xup a l’olla i es van coent a poc a poc fins a tenir el plat ben cuinat. L’emplatat el fa l’editorial. Ella va cuinar  Serena i nosaltres ens el vam menjar i vam gaudir del plat.

La Dolors també ens va explicar que per posar cara als seus personatges buscava a internet imatges que li agradessin i els penjava en un suro així sempre recordava la seva cara. Ella, que és psicòloga, recorda més els trets de caràcter, els tics que tenen que no pas la cara que fan. Un dia, va entrar al seu despatx un dels seus tres fills i li va preguntar:

M-are, què fa en Justin Bieber enganxat al suro? I és que la Dolors el feia servir com a cara d’un dels seus personatges i no sabia qui era. L’havia trobat mono.

Ens va agradar molt la visita de la Dolors. Va ser molt interessant i entretinguda. Ens encanta conèixer escriptors i descobrir com són.

Moltes gràcies Dolors per haver vingut a l’escola!

 

 

 

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *