VISITA A LA BIBLIOTECA CARLES RAHOLA

Aquest dijous vam anar a visitar la biblioteca Carles Rahola. Primer de tot, ens van explicar les normes de la biblioteca. Vam veure com funcionava la màquina de retorn de llibres des de dins. Ens van dir que a aquesta biblioteca només es pot agafar material en préstec fent servir el carnet. Es poden agafar alhora 30 documents (15 llibres, 5 CD’s de música, 5 revistes o còmics i 5 pel·lícules). Ens van ensenyar com es fa el préstec amb l’ordinador.

També ens van explicar on eren les diferents seccions de la biblioteca i que el color vermell del llom dels llibres correspon als llibres adequats a la nostra edat. Ens van ensenyar que hi ha una secció de jocs de taula. Vàrem saber que la Carles Rahola, és la biblioteca més gran de Catalunya i que cada dissabte fan activitats interessants com explicar contes, jocs de taula relacionats amb filosofia, etc. Les activitats es poden consultar a la web de la biblioteca i  a una pissarra que hi ha a la secció infantil i juvenil.

Al final vàrem tenir una estona per poder llegir llibres i revistes a la secció infantil i juvenil de la biblioteca. Va ser interessant i divertit i vam aprendre coses noves.

Nenes i nens de 3r

 


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *